nl NL
nl NL
nl NL

Dashcam aanbod

Dashcams voor zakelijk gebruik

Bij Carcam leveren wij ingebouwde en universele dashcams aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Hierbij kunt u denken aan wagenparkbeheerders, taxi bedrijven, autoverhuur bedrijven, pakketdiensten en ambulance voertuigen. Bij dit type klant zijn de voertuigen relatief veel op de weg te vinden en worden de voertuigen regelmatig gedeeld met meerdere personen. Dit maakt onze dashcams voor de zakelijk gebruik extra interessant. Een aantal van onze zakelijk klanten zijn: Pon ’s Automobielhandel, Stern, Rijksoverheid, BMW Ekris, United Carshops en Elgersma.

Tim En Tom Carcam[1]

Heeft u een vraag? Neem daarvoor contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies!

Ingebouwde dashcams

Voor praktisch iedere zakelijke personenauto hebben wij een passende inbouw dashcam oplossing. Dit bestaat uit een kwalitatieve dashcam die weggewerkt wordt achter een vervangende spiegelkap in de kleur van het interieur. Deze kunt u gemakkelijk bestellen via onze webshop door het juiste merk en model te selecteren. U kunt ook het inbouwen van de dashcam volledig uit handen geven. Hier hebben wij onze professionele inbouwservice voor.

Vaak gaat het bij onze zakelijke klanten om grotere aantallen. In dat geval maken we graag een offerte op maat. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Zakelijke klanten met universele dashcams

Wanneer u op zoek bent naar een zakelijke dashcam met de hoogste beeldkwaliteit, die daarnaast ook bijdraagt aan de beveiliging van uw auto’s, dan zijn onze universele dashcams de betere keuze. Deze dashcams kunnen we gemakkelijk in ieder voertuig plaatsen: van Smart tot vrachtwagen. Het voordeel van de universele dashcam is dat deze verbinden met het internet waardoor de beelden altijd veilig en snel opgeslagen worden. Daarnaast zit hier o.a. ook beveiligingsdetectie op, zodat u een melding krijgt wanneer er een persoon om de auto loopt. Dit zijn functies die door onze zakelijke klanten extra gewaardeerd worden.

Voordelen van dashcams bij zakelijk gebruik

Van onze zakelijke klanten horen we dat zij zeer tevereden zijn met onze dashcams om de volgende redenen:

– De dashcams dragen bij aan een erg veilig gevoel van zowel de voertuigeigenaar als de bestuurder van het voertuig, omdat iedere situatie duidelijk wordt geregistereerd.

– Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over het opslaan van het beeldmateriaal: dit gaag veilig en snel en is zelfs gemakkelijk terug te kijken.

– Wanneer bestuurders bewust zijn van dat het voertuig beschikt over een dashcam wordt er over het algemeen rustiger gereden: minder overtredingen en ongelukken.

– De dashcams en de bedrading worden strak en professioneel weggewerkt door onze eigen inbouwservice, eventueel op locatie.

– Carcam zijn specialisten die voor iedere zakelijke klant en voertuig de juiste dashcam weten te adviseren.