nl NL
nl NL
nl NL
Products X10 1

Universele Dashcams

Op zoek naar een dashcam voor uw auto? Bekijk hieronder de verschillende universele Blackbox en IROAD dashcams.

4K Dashcam    3K Dashcam    Full HD Dashcam    Blackbox Dashcam

4K Dashcam

€1000,-

Een 4K dashcam met voor en achteraanzicht. Met de IROAD X10 4K Dashcam geniet u van 3840x2160px beelden die opgenomen worden met GPS locatie. Deze dashcam voorziet u van duidelijke beelden in fps die ook op hoge snelheden haarscherp naar voren komen.

3K Dashcam

€1000,-

Een kwalitatieve dashcam met voor en achteraanzicht. Met de IROAD TX9 Dashcam geniet u van 3K beelden die opgenomen worden met GPS locatie. Deze dashcam voorziet u van duidelijke beelden die ook op hoge snelheden haarscherp naar voren komen.

Full HD Dashcam

€1000,-

Een kwalitatieve dashcam met voor en achteraanzicht. Met de IROAD Q7 Full HD Dashcam geniet u van Full HD beelden die opgenomen worden met GPS locatie zelfs met hoge kwaliteit in het donker.

€1000,-

Een kwalitatieve dashcam met voor en achteraanzicht. Met de IROAD X5 Full HD Dashcam geniet u van Full HD beelden die opgenomen worden met GPS locatie zelfs met hoge kwaliteit in het donker. 

€1000,-

Een kwalitatieve dashcam met voor en achteraanzicht. Met de IROAD X9 Full HD Dashcam geniet u van Full HD beelden die opgenomen worden met GPS locatie. Deze dashcam voorziet u van duidelijke beelden die ook op hoge snelheden haarscherp naar voren komen.