nl NL
nl NL
nl NL

Over ons

Carcam.nl is opgericht in 2011 en voorloper op het gebied van kwalitatieve en exclusieve dashcams. Onze onderscheidende kenmerken zijn onze jarenlange kennis en ervaring, de kwaliteit van ons productassortiment, specialistische inbouw en het bieden van hoogwaardige service.

De gezichten achter Carcam.nl zijn René Bergwerff en Nick Bollebakker. Wij zijn twee jonge innovatieve ondernemers met inzicht in de markt van automotive producten en in het bijzonder mobiele multimedia-oplossingen. Wij werken hard en zijn continu bezig met het zoeken, ontdekken en ontwikkelen van nieuwe hoogwaardige productoplossingen. 

Binnen Nederland hebben wij een partner die de inbouw van de apparatuur vakkundig verzorgt, dit omdat het wegwerken van bijvoorbeeld “de dashcams” in de binnenspiegel zeer specialistisch werk is. Er is steeds meer vraag naar deze unieke manier van inbouwen omdat de meeste autoliefhebbers geen grote autocamera in hun gezichtsveld willen hebben. Daarnaast zijn dashcams zijn niet langer speeltjes van mensen. Onze samenleving gaat steeds meer over naar een samenleving die weet dat je altijd en overal gemonitord wordt. Dit komt enerzijds omdat er meer bekendheid in de markt is, dit wordt ook gedreven door verzekeringsmaatschappijen die steeds vaker korting op de premie geven bij aanwezigheid van een dashcam. Met onze producten leveren wij een bijdrage aan de veiligheid en het rijgedrag van de weggebruiker. 

Vragen of over ons producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Daarnaast kan u uiteraard uw gewenste dashcam kopen in onze webshop!