nl NL
Einde jaar deals 15% korting op het totale assortiment. Gebruik de code einde22
nl NL
nl NL

Garantie / Herroepingsrecht

Twee jaar garantie

Service en garantie staat bij CarCam hoog in het vaandel, storingen worden zo snel mogelijk verholpen. Tevens geld er binnen de garantie een omruil systeem en vervangen wij het product en repareren niet. Met hoge uitzondering repareren wij als eventueel de garantie verstreken is, alle producten binnen de garantie ( zelfs tot op de laatste dag ) worden vervangen door nieuw. 

CarCam is een onderdeel van Proline automotive Solutions en hebben jaren lange ervaring met het inbouwen van duizenden voertuigen waaronder Audi, BMW’, Volvo, Mercedes Benz , Porsche, Jaguars Landrover en andere luxe voertuigen. Wij en onze klanten zijn dusdanig overtuigd van onze service dat we 2 jaar garantie bieden, ook op de inbouw.

Retour en herroeping

U kunt gebruik van het herroepingsrecht. Dit houdt in dat indien het product niet aan uw eisen en wensen voldoet, de koop kunt ontbinden binnen een termijn van veertien kalenderdagen. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw product.

De ondernemer vergoedt het aankoopbedrag aan de consument binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

De verzendkosten voor het retour sturen komen bij gebruik van het herroepingsrecht voor rekening van de koper. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket binnen Nederland. Nadat wij het product retour hebben ontvangen, crediteren wij zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, uw bedrag. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@proline-as.nl. 

Retouradres

  • Carcam.nl
  • De Voorde 4
  • 2642KP Pijnacker
  • Nederland