nl NL
nl NL
nl NL

Dashcam inbouwservice

Alle stappen

1. Inbouw op locatie of in het montagecentrum

2. Hoe bestelt u een dashcam met inbouwservice?

3. Het eindresultaat

4. Wat kunt u verwachten van onze inbouwservice?

5. Veelgestelde vragen

Corona maatregelen

Hieronder staat beschreven wat het Corona virus betekent voor de dashcam inbouwservice van Carcam.

    – Onze inbouwservice blijft ondanks de corona maatregelen open, net als altijd.
    – Wij vragen u rekening te houden met de gepaste afstand van 1.5 meter voor uw eigen veiligheid en dat van onze medewerkers.
    – Onze medewerkers zijn extra geïnstrueerd over de hygiëne. Zij wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen en de materialen waar zij mee werken.

Onze inbouw prijzen

– Inbouw bij CarCam enkele dashcam: €180,-
– Inbouw bij CarCam dubbele dashcam: €200,-

– Inbouw bij enkele dashcam op locatie in Nederland: €250,-
– Inbouw bij dubbele dashcam op locatie in Nederland €300

– Inbouw bij CarCam 4G enkele dashcam: €250,-
– Inbouw bij CarCam 4G dubbele dashcam: €300,-

– Inbouw bij enkele 4G dashcam op locatie in Nederland: €350,-
– Inbouw bij dubbele 4G dashcam op locatie in Nederland €400,-

Inbouw op locatie of in het montage centrum

Dashcam inbouw service

Op zoek naar de mogelijkheden om uw dashcam door professionals te installeren? Met de Carcam inbouwservice kunt u de dashcam volledig laten inbouwen door ervaren monteurs.

Bij het bestellen van uw dashcam kunt u aangeven of u de dashcam voor uw deur of bij ons op locatie wilt installeren. Bij Carcam.nl kunt u een dashcam bestellen met 100% passende kap voor de binnenspiegel.

U kunt het inbouwen van deze dashcam zelf regelen, maar ook door Carcam.nl laten uitvoeren. Wilt u meer weten over onze inbouwservice? Dan vindt u hieronder alle benodigde informatie. 

Hoe bestelt u een dashcam met inbouwservice bij Carcam?

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van een dashcam met gebruik van onze inbouwservice?
Volg de stappen hieronder om uw bestelling met inbouwservice te voltooien.

Stap 1: Bestel de gewenste dashcam 

Op onze website kan u uw ideale dashcam kopen. Hierbij heeft u keuze uit een enkel of dubbel camera systeem. Op de website staan een groot aantal modellen voor ieder automerk. Mocht u niet precies weten waar u naar opzoek bent dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Stap 2: Kies de gewenste opties

Nadat u de gewenste camera heeft gekozen, stelt  u de dashcam samen, kiest u het serie/model en gewenste kleur.  Plaats uw bestelling vervolgens in de winkelmand en klik op afrekenen.

Stap 3: Gegevens en verzendmethode kiezen

Vul uw gegevens in tijdens het bestelproces en kies bij ‘verzendmethode’ voor de gewenste wijze van verzenden. Zo kunt u de dashcam los versturen of kiezen voor inbouw bij u op locatie of in de Carcam.nl garage

Stap 4: Een afspraak plannen

Indien u heeft gekozen voor een product inclusief installatie zal er binnen 1-2 werkdagen contact met u worden opgenomen voor een afspraak. Wij komen dan op een door u gekozen locatie de dashcam inbouwen of staan voor u klaar als u langskomt.

Bij montage op locatie is er de wens maar het is geen verplichting om een overkapping te hebben of garage, met betrekking op de wisselende weersomstandigheden regen/storm. 

De dasham inbouw

Een verstopte dashcam met weggewerkte bekabeling

De inbouwservice van CarCam producten wordt inmiddels al meer dan 10 jaar succesvol aangeboden in allerlei soorten voertuigen, met inmiddels enkele honderden tevreden klanten. Ook duurdere voertuigen zijn geen probleem, aangezien de ervaren monteurs zeer zorgvuldig te werk gaan in elk type voertuig. Het eindresultaat mag er dan ook wezen met een nieuwe dashcam zonder zichtbare bekabeling.

Bekijk hieronder het resultaat van de geïnstalleerde dual dashcam in de BMW 5 serie.

Wat kunt u verwachten van onze dashcam inbouw?

De inbouw van de dashcam in uw auto gebeurd zeer nauwkeurig en vallen bijna niet op. De dashcam wordt geïnstalleerd door professionele monteurs met jarenlange ervaring. Op de website vindt u bij elk automerk de Quad HD en 4G dashcams die wij op locatie installeren. Het inbouwen van de dashcam duurt tussen de één tot tweer uur. Dit is afhankelijk van de type auto en installatie van een “voor of “voor en achtercamera”. Wij gaan pas weg als u tevreden bent met het resultaat. 

Installatie van de mobiele app:

Na het afronden van de installatie wordt samen met u de bijbehorende app op uw smartphone geïnstalleerd. Hierbij wordt een volledige uitleg gegeven van de functies en werking van de camera zodat u de opgenomen beelden of instellingen met mobiele telefoon kunt bekijken. 

Veelgestelde vragen over de inbouwservice

Hoe lang duurt het om de dashcam in te laten bouwen?

  • De tijdsduur van een dashcam inbouwen is afhankelijk van het type auto en type dashcam.. De tijdsduur van inbouw van een enkele dashcam (alleen voorkant) bedraagt ongeveer één tot anderhalf uur. De tijdsduur van inbouw van een dubbele dashcam inbouwen (voor- en achterkant) bedraagt ongeveer anderhalf tot twee uur. Dit zijn gemiddelde tijden , er kan langer over een installatie gedaan worden door het type auto of merk. Als de monteur meer tijd nodig heeft om de installatie netjes af te leveren, worden er geen extra kosten voor berekent.

Welke mogelijkheden zijn er als ik meerdere voertuigen heb?

  • Indien u op meerdere voertuigen inbouw wilt laten uitvoeren op dezelfde locatie is een prijs reductie bespreekbaar. De korting loopt verder op wanneer u meerdere auto’s (3 of meer) wilt laten inbouwen. Wij kunnen dan een passende offerte voor u opstellen. Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar onze zakelijke pagina.

Inbouw buiten Nederland

  • Inbouw in België is mogelijk in het Nederlandstalige gedeelte (Vlaanderen) en Voorbij Antwerpen gelden andere prijzen. Deze worden aangegeven bij uw bestelling en montage keuze. Mocht u interesse hebben voor inbouw meerdere auto’s op één locatie ,dan dient u contact met ons op te nemen. We kunnen dan een passende offerte voor u opstellen.

Ook zijn wij bezig om de inbouwservice aan te bieden in andere landen in Europa zoals Duitsland en Frankrijk. Op dit moment is het echter nog niet mogelijk om dit in deze landen aan te bieden.

Kan ik de dashcam ook zelf monteren?

  • Met behulp van een OBD voedingskabel, is het mogelijk de camera zelf te monteren en van voeding te voorzien zonder een monteur. inclusief de voeding De OBD genereerd de benodigde voeding voor de camera, zoals Constant, geschakelde voeding en massa. De OBD constante voeding voorziet uw dashcam van stroom tijdens de parkeermodus.

CarCam 4G GPS voor Vrachtwagens &Transport 24 Volt / 12 Volt is geen probleem.

  • Bijna alle dashcams werken op een 12 Volt aansluiting!! Bij vrachtwagens komt het soms voor dat deze 12V aansluiting niet beschikbaar en alleen 24V aanwezig is waardoor een camera montage bemoeilijkt word. Behalve bij de CarCam 4G data GPS camera, deze werkt op 12V en 24V zonder probleem. Er is geen omvormer of extra kosten mee gemoeid voor installatie in vrachtwagens, graafmachines, Bus, bedrijfswagen of boot. 

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie toch nog vragen? Neem vrijblijvend contact met onze klantenservice, wij informeren u graag over de mogelijkheden.