nl NL
nl NL
nl NL
Inbouw dashcam

Dashboard camera

Waarom een dashboard cam?

Het is tegenwoordig steeds drukker op de Nederlandse wegen. Met één van onze dashboard camera’s neemt u in goede kwaliteit videobeeld op rondom uw auto. Dit beeld is gemakkelijk terug te zien en kan op deze manier doorslaggevend zijn bij incidenten of ongelukken op de weg. Op deze manier zorgen dashboard camara’s voor een bepaalde veiligheid en voelt een dashcam voor de meeste gebruikers inmiddels als onmisbaar.

Naast het vastleggen van beeldmateriaal, functioneren onze dashboard camera’s ook als beveiliging systeem. Zo krijg je bijvoorbeeld meldingen wanneer er iemand om uw auto loopt. Verder zijn onze meest geavanceerde dashboard camera’s volleodig te bedienen via een app op je smartphone.

Onze voordelen

Dashboard camera’s van CarCam bieden de onderstaande voordelen:

     – Keuze van inbouw tot de meest geavanceerde dashcams
     – Enige in NL die inbouw dashboard camera’s heeft voor ieder merk/model
     – Betrouwbare en snelle inbouwservice op locatie of aan huis
     – Dashcams met 4G, GPS, WiFi en Cloud functionaliteit
     – Beeld van zeer hoge kwaliteit dat weinig geheugen of data verbruikt
     – Meest compacte en best weggewerkte dashboard camera’s
     – Geavanceerde functies als: motie detectie, nachtzicht, parkmode, etc.

Ingebouwde dashboard camera’s

CarCam verkoopt en monteert als enige ingebouwde dashboard camera’s. Dit zijn dashcams die volledig worde weggewerkt in de spiegelkap van uw auto. Voor ieder merk en model hebben wij een perfect passende spiegelkap waarachter de dashboard camera netjes wordt verwerkt. Deze vervangede spiegelkappen worden geleverd in vier kleur zodat deze passen bij de kleur van het interieur. Bij dit type dashcam zie je na montage niets meer terug van de appartatuur of bedrading. De inbouwservice voor deze dashboard camera’s leveren wij op maat bij u aan de deur of bij een van onze professionele montagelocaties.

De ingebouwde cams leveren een helder full HD beeld en zijn verkrijgbaar in twee varianten: een ingebouwde voor alleen de voorkant van de auto (in spiegelkap) en een ingebouwde variant zowel aan de voor- als achterkant (in spiegelkap en achterbakklep.

Bekijk alle ingebouwde dashboard camera’s ->

Onze dashcam inbouwservice

CarCam levert een professionele inbouwservice aan huis of op een van onze locaties. Wanneer u geen zorgen wilt rondom de installatie van uw dashboard camera, kunt u dit uit handen geven aan onze specialisten. Onze dashcam inbouwservice bestelt u gemakkelijk mee met al onze producten. Ook met onze universele dashboard camera’s.

Universele dashboard camera ‘s

Onze universele dashboard camera’s zijn in iedere auto te installeren en zelf op motoren en in vrachtwagens. Deze dashcams zijn zeer klein van formaat, maar één van de meest geavanceerde camera’s op de markt. 

De CarCam Pro Elite 4G dahscam is ongeveer net zo groot als een gemiddelde sleutel van een auto. Deze dashboard camera is voorzien van de nieuwste technieken: 4G, WiFi, GPS, cloud synchronisatie, live meldingen op je smartphone, live streamen van beelden, nachtzicht, rittenregistratie, motie detectie, parkmode, live chat met bestuurder, geofence alarm, fleet management system, etc. En dit allemaal in een systeem, zonder enige extra randapparatuur.

De universele dashcams zorgen voor een prachtig full HD beeld, maar vebruiken niet onnodig veel geheugen of data. Dit type dashboard camera zijn te koop in twee varianten: een voor alleen de voorzijde en een variant voor zowel de voor- als achterzijde van de auto.

Bekijk alle universele dashboard camera’s ->