nl NL
nl NL
nl NL

Contact

Nieuwe Locatie

Wij zijn verhuist, bezoek tijden op afspraak!

We zijn bijna klaar, we zijn alleen nog geopend voor inbouw mogelijkheden.
Wilt u langs komen maak dan eerst een afspraak met ons!

Carcam.nl
Braillestraat 15
2652 XV Berkel en Rodenrijs
085-0606056

Telefoon: 085-0606056
Email: info@carcam.nl

Betaalgegevens

Neem contact op met ons

9.7

Beoordeling Top

Prima geholpen van info tot montage deze firma is een aanrader Top Monteur heeft kennis van zaken en geeft prima uitleg van het systeem.
- Urmond - 22 juli 2022

Dit bedrijf klop!

Techniek kan soms tegen zitten. Maar dan laten de mensen van CARCAM je niet in de steek. Ook na een aantal jaren niet! De 4G camera bleek defect en werd ‘gewoon’ vervangen door een andere, nieuwere, betere camera. Dat is service waarop je kunt vertrouwen wanneer je met dit bedrijf handelen gaat. Nick, René, jullie doen het goed! Jullie verdienen daarom deze credit voluit. Veel succes met jullie zaak en als ik jullie weer eens nodig heb dan durf ik zonder bezwaar contact op te nemen.
- Schoonhoven - 16 juli 2022

supersnele levering en montage, bijna onzichtbare dashcam

besteld 'Skoda Quad HD Dual Dashcam Binnenspiegel' model voor mijn Skoda Superb sedan uit 2017. Na paar mailtjes om te bepalen interieur kleur en omhulsel type (kan verschillen per auto uitvoering, mijn met 'line assist' sensor op voorruit) montage is al volgende dag uitgevoerd. Camera's zijn professioneel gemonteerd, heel snel, binnen ong. 90 minuten. Ik heb ook betwijfeld om zelf te installeren, maar als je ziet hoeveel werk is dat eigenlijk kies je snel voor de montage. 🙂 Ook camera app geïnstalleerd met hulp van medewerkers en korte uitleg gekregen. Ik ben heel tevreden met deze geïntegreerde camera, minder kans om gestolen te worden en meer professionele uitstraling. TIP: stuur meteen paar foto's in van voor/achterruit, samen met spiegel omhulsel afmetingen. (Niet nodig voor de 'standaard' daschcams denk ik...
- Amsterdam - 21 juni 2022

Goede voorlichting en puik werk bij inbouw

Mijn BMW 435iX cabriolet werd op 10 mei j.l. voorzien van een speciaal voor de auto geschikte dashcam welke nzchtbaar is weggewerkt (vervanging van de bestaande achteruitkijkspiegel kap). Geen draad meer te zien door een uiterst bekwaam uitgevoerde inbouwactie door Nick. En 4 dagen later bleek de dashcam zijn waarde al te bewijzen omdat een bestuurder acteruit reed tegen mijn auto aan. Verzekeringswerk dus en de beelden zijn evenueel bruikbaar voor de verzekering.
- Culemborg - 25 mei 2022