Vragen? Bel ons 085-0606056

Bestellen

Heeft u het product gevonden dat u wilt bestellen? Afhankelijk van het type product heeft u de mogelijkheid deze, op te halen, te verzenden, of in te laten bouwen. Wilt u advies bij het kiezen van een dashcam? In dat geval adviseren wij contact op te nemen met info@carcam.nl of bel naar: 085-060 60 56

Via onze website bestelt u de door u gewenste dashcam. U heeft de keuze uit een enkel of dubbel camera systeem. Vervolgens maakt u  de keuze om uw dashcam met of zonder inbouwservice aan te schaffen. Plaats het product in uw winkelmand en kies voor afrekenen. Nadat u op deze pagina komt vult u uw locatie en contactgegevens in en selecteert u de verzenmethode waarbij u aangeeft of u de dashcam wilt laten inbouwen of niet. 

Heeft u gekozen voor de inbouwservice?  Dan zijn er twee montage mogelijkheden::

1. U kunt ervoor kiezen om te laten inbouwen bij u op locatie, waar en wanneer u maar wilt.
2. Voor een voordeligere prijs is het mogelijk om bij ons inbouwcentrum in de Meern te laten installeren. U wacht in de showroom, terwijl de dashcam ingebouwd wordt, onder het genot van een kop koffie.

Zodra u uw keuze voor het type dashcam en inbouwservice via onze website gemaakt heeft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak voor montage met u in te plannen. De camera wordt meegegeven aan de monteur zodat u niet hoeft te wachten op levering van de dashcam.

Lees hier meer over onze inbouwservice