Inbouw service CarCam inbouw service
100% passend CarCam 100% passend
15 servicepunten door heel Nederland CarCam Vakkundige kennis per automerk
15 servicepunten door heel Nederland CarCam Gratis verzending binnen Nederland
Vragen? Bel ons 085-0606056
CarCam Pro ELITE full-hd-dashcam-binnenspiegel
CarCarm Pro Elite dual-dashcam
CarCam Pro 16
CarCarm Standaard accesoires

Dashcam van CarCam

CarCam introduceert, naast de standaard autocamera, nu de nieuwe generatie dashcam: PRO ELITE. De CarCam PRO ELITE dashcam is de nieuwe revolutie van de dashboard camera, omdat de dashcam volledig is geïntegreerd en is voorzien van de laatste inovaties. Een dashboard camera wordt standaard uitgerust met o.a.: live streaming, GPS, Wifi, Parkmode, G-sensor en uiteraard een Full HD camera. Deze volledige dashcam integratie is voor elke auto en type toepasbaar. Of u nu in een Mercedes rijdt of op zoek bent naar een Audi dash camera. U kunt erg eenvoudig de informatie met wat foto's doorgeven en wij verzorgen de rest. Wilt u of kunt u de dashcam niet zelf inbouwen? Wij leveren in Nederland inbouw service op maat bij u voor de deur. Met een dashcam van CarCam beveiligt u uw auto en voorkomt u onterechte verzekeringsclaims.

 

Dashboard camera of dashcam online kopen

Een dashboard camera of een dashcam koopt u online en vertrouwd op CarCam.nl, ook wel bekend als CarGuardian. Wij zijn de specialist in geavanceerde dashcams, ook wel bekend als auto webcam. Met een dashboard camera kunt u zelf videobeelden opnemen en deze later terug kijken op uw computer, tablet of smartphone. Van een aantal auto webcams kunt u zelfs live streamen dankzij de interne WiFi. Zo heeft u direct bewijsmateriaal bij de hand wanneer u in aanraking komt met blikschade, krassen of andere soorten schades aan uw auto. Met de beelden van een dashcam bent u hoe dan ook verzekerd van de waarheid tijdens onplezieriege gebeurtenissen, denk aan een ongeluk of parkeerschade. Bekijk direct het volledige aanbod op onze website en bestel eenvoudig online.

 

Klantenbeoordelingen

CarCam
Het grootste assortiment in hoge kwaliteit binnenspiegel dashcams. Volledig in te bouwen dashcams met nette afwerking. Bekijk het volledige overzicht online.
5 5 1
Dirk-Jan

Leuke enthousiaste jongens van CarCam. Alles netjes ingebouwd en naar wens opgeleverd. Een mooie nette oplossing voor een dashcam. Ga zo door.